BIO Snídaňová směs MANGO-BAOBAB 360g
Popis
Expirace 09/2018
Snídaňové směsi od Iswari jsou unikátní tím, že jsou živou stravou („raw“) - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 40 st. C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny. Kromě toho obsahují superpotraviny (superfoods), což jsou potraviny s mimořádnými nutričními kvalitami. Směsi od Iswari jsou mírně doslazeny kokosovým cukrem. To je chuťově velmi lahodné nerafinované sladidlo s karamelovým nádechem a nízkým glykemickým indexem (GI = 35), obsahující vysoké množství minerálů.
POUŽITÍ: 4 velké polévkové lžíce zalijte teplým (do 40 st. C) rostlinným či běžným mlékem anebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné, např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu, apod.
bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio naklíčená pohanka, bio kokosový cukr, bio lucuma, bio mango (lyofilizované) (6%), bio baobab (3%). Může obsahovat stopy lepku.
Bližší popis jednotlivých ingrediencí:
Pohanková krupice
Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů.
Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa
Ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!
Mango
Mango je tropické ovoce, plod mangovníku. Přirozeně obsahuje řadu vitamínů, minerálů a vlákninu. Obsahuje malé množství tuku a sodíku.
Baobab
Baobab zraje a zároveň se i suší na stejnojmenném africkém stromě, který je někdy nazýván "stromem života" kvůli jeho neobyčejným nutričním vlastnostem.
Lucuma
Ovoce z Peruánských And. Patří mezi dnes zapomenuté plodiny, přestože kdysi bývala ceněnou potravinou Inků. Má lahodnou krémovou chuť s jemnou příchutí vanilky. Je bohatá na pomalu vstřebatelné sacharidy, přirozeně obsahuje železo.
Naklíčená pohanka
Naklíčená neloupaná pohanka je stravitelnější, protože při klíčení se aktivují enzymy a štěpí organické látky. A navíc naklíčená pohanka báječně chutná a křupe :-)
ISWARI
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.