Tělové mléko 10% Lait d´anesse (Oslí mléko) 250ml
Popis
Originální francouzská kosmetika z organického oslího mléka. Úžasná hydratace bez parabenů. Vhodné i pro citlivou pokožku. Oslí mléko je bohaté na vitamíny A, B1, B2, B6, D, C, E, minerální látky a stopové prvky.
Jeho jedinečné složení z bílkovin, fosfolipidů, ceramidů a sacharidů dává uklidňující a regenerační vlastnosti. Toto tělové mléko obsahuje 10% organického oslího mléka.
Dávkujte dle potřeby.
Oslí mléko se používá v kosmetice už od starověku. Říká se, že Kleopatra, královna Egypta, právě díky koupeli v oslí mléku si zachovala svou krásu a mladou pleť. V římských časech bylo oslí mléko velmi vyhledávané římskými bohatými občany pro svou úžasnou hydrataci a zachování mladické pleti. Dokonce se traduje, že za napoleonských dob koupele v oslím mléku dámám zajišťovala bělost pleti, která byla ve vyšších kruzích nutností.
Firma La Maison du Savon de Marseille vyvinula kompletní řadu kosmetiky z čerstvého organického oslího mléka. Oslí mléko se vyrábí na oslí farmě v srdci Francie v kopcích u městečka Ger. Tato oslí farma je členem organizace APLA ( "Sdružení výrobců oslího mléka") což zaručuje výjimečnou kvalitu výrobků a dodržování správného ekologického chovu.
Bez silikonu, parabenu a EDTA.
Objevujte a užívejte pravou francouzskou kosmetiku z oslího mléka a objevte úžasnou hydrataci Vaši pleti.
Typ pokožky | velmi suchá, citlivá, suchá, velmi citlivá |
Složení: | AQUA, DONKEY MILK*, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, PARFUM, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCERIN, SORBITOL, BENZYL ALCOHOL, POLYACRYLAMIDE, SODIUM PCA, CETEARYL ALCOHOL, C13-14 ISOPARAFFIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-7, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, CETEARETH-33, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE *issu de l’agriculture biologique |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.