L'Erbolario - od roku 1978 dodnes

L'Erbolario bylo založeno v Italii ve městě Lodi v roce 1978 jako malé řemeslné bylinkářství, ale mnohem dříve ve snech jeho zakladatelů: Franca Bergamaschi a jeho manželka Daniely Villa, kteři již od dětství, vždy sdíleli svou vášeň pro svět léčivých rostlin a trávili dny na venkovských polích hledáním divokých bylin.

  První fytokosmetika vstoupila do života prvotním sledováním rodinných receptů, které předal Francův otec. To se pak spojilo se znalostmi získanými na kurzech bylinkářství, fytokosmetiky a fytopreparace.

Produkty L’Erbolario krok za krokem přesáhly dveře obchodu Lodi a rozšířily se na pulty bylinkářů po celé Itálii.

L'Erbolario Aniž by zanedbávala své poslání jako rodinný podnik, vydala se cestou neustálého růstu, která vedla L’Erbolario k tomu, aby se stala renomovanou a uznávanou mezinárodní společností, lídrem na italském trhu rostlinné kosmetiky a stále oceňovanější značkou také v zámoří.

7593

L'Erbolario Se 4 800 prodejními místy po celé Itálii a 168 obchody jedné značky, z nichž 14 v zámoří, vstoupilo L’Erbolario do domovů více než 10 milionů italských rodin. L’Erbolario, úspěšně exportované do 45 zemí po celém světě, je název nezaměnitelného stylu, který představuje přirozenou krásu bez kompromisů. Vše bez zbytečné chemie a samozřejmě bez testovaní na zvíářatech a s ohleduplností k naší planetě.