Přírodní vlasová kosmetika

Efekt přírodní vlasové kosmetiky se stal vyhledávaným kosmetickým prostředníkem  sloužícím ke  kvalitnímu ošetření vlasů.  Přírodní vlasová kosmetika http://www.maur.cz/prirodni-vlasova-kosmetika   je výhrou pro klientky, které trápí, že se lesk jejich vlasů se schoval do bezpečí před chemickým složením využívaným v řadě produktů  vlasových  kosmetik. Zvlášť žádaným je pro zákaznice s výraznou citlivostí kůže či vlasových kořínků a v neposlední řadě pro alergiky.

            Přírodní složení vlasové kosmetiky rozmazluje vlasovou pokožku; poskytne patřičnou regeneraci, kterou už dlouho od kořínkům až po konečky vlasy potřebovaly a hýčká je přírodní, bezbolestnou cestou. Trend mainstreamové kosmetiky někdy láká svou cenovou dostupností, jejich působení však mnohdy vlasy jednorázově promění. Během oné proměny dochází ke ztrátě původní pružnosti vlasů, přivodí tendenci ke zplihnutí, efektu papírových vlasů, neptá se a rovnou přijde s intenzivním vypadáváním vlasů.

Pokud chcete svým vlasům dopřát regeneraci účinnou maskou, vhodnou volbou je vmasírování bio kokosového oleje. Skvěle účinkuje na suché vlasy i na vlasy, ze kterých se vytratil lesk.  Pro co nejúčinnější efekt je vhodné aplikovat bio kokosový olej do pečlivě rozčesaných vlasů; pro docílení hloubkové regenerace se bio kokosový olej http://www.maur.cz/bio-kokosovy-olej aplikuje do navlhčených vlasů.

Při použití „tradiční“ kosmetiky v podobě barev na vlasy po nanesení produktu vlas ztratí svou původní formu, pevnost, začne se lámat, kořínkům nedělá problém se roztřepovat a oslabovat; jeho použitím se  zvyšuje pravděpodobnost vypadávání vlasů. Využitím přírodní bio barvy na vlasy http://www.maur.cz/prirodni-bio-barvy-na-vlasy-henna klientka předejde hrozbě aplikace chemicky závadných produktů. Pomocí regenerační vlasové barvící kúry s Biotinem se nejen podaří obarvit nechtěné šediny do mladistvého odstínu Vámi zvolené barvy; také obohatí vlasy o potřebný zdravě vypadající vzhled; působí bez Ammonia a peroxidu.