Classic Ayurveda nově na MAUR.cz

Dovolte, abychom Vám představili novou přírodní certifikovanou kosmetickou značku Classic Ayurvéda.

Kosmetika dle starých principů Ajurvédy je velmi oblíbená a na MAUR.cz nechceme zůstat pozadu. Co to vlastně znamená Ajurvéda? Ájurvéda znamená vědění o životě. Je to systém tradičního indického lékařství praktikovaný i v jiných zemích, včetně České republiky, jako systém alternativní a komplementární medicíny.

Ájurvéda se snaží najít a odstranit příčiny problémů, čímž se liší od moderní medicíny, která se zaměřuje převážně na příznaky nemocí. Základní myšlenkou je žít v souladu s osobní konstitucí a přírodními zákony. A co je to ta osobní konstituce?

Podle ájurvédy je každý jedinec složen z pěti elementů – éter, voda, vzduch, oheň a země. Ty se projevují v podobě třech základních energetických principů – váta, pitta, kapha.

  • Váta má přidělen element éter a vzduch, řídí pohyb. Váty (jak se říká o lidech s konstitucí váta) jsou většinou štíhlí, vysocí nebo naopak malí, mají suchou a chladnou kůži, tmavé, suché a vlnité vlasy, hubený krk, tenký hlas.

  • Pitta je spojována s ohněm a vodou a řídí přeměnu.idé v konstituci pitta mají střední postavu, světlejší rovné vlasy, srdcovitý obličej, mnoho mateřských znamínek a jemnou citlivou kůži.

  • Kapha má element vody a země a poskytuje stabilitu. Konstituce kapha se vyznačuje větší zakulacenou postavou, kulatým obličejem, větším nosem, plnými rty.

 Tradiční ájurvédská kosmetika je vyráběna z ručně sbíraných indických bylin.

Classic Ayurveda je přírodní certfikovaná kosmetika, která je vyrobena podle ájurvédských principů. Kosmetika se vyrábí v moderním závodě v Německu, suroviny na výrobu této ájurvedské kosmetiky jsou testovány na čerstvost a účinnost nezávislými odborníky v Indii. Při výrobě ájurvedské kosmetiky Classic Ayurveda se používá tradičních metod. Firma dodává své výrobky i ájurvédským technikům a učitelům jógy.

Výrobky této kosmetiky se především hodí pro citlivou pokožku Pitta

Clasic Ayurveda Vám nabízí pleťovou kosmetiku i tělovou kosmetiku. Vyzkoušejte například Ájurvédský hydratační krém nebo jemný ájurvédský sprchový krém.

kosmetik-kategorie

Ať už jste či nejste příznivcem Ájurvédy, s touto značkou neuděláte chybu. Je certifikovaná jako přírodní kosmetika bez chemických přípravků, které do přírodní kosmetiky nepatří. Netestování na zvířatech je samozřejmostí.

Vyzkoušejte jemnou kosmetiku dle starých indických principů.