Organyc - Ciťte se jako v bavlnce

CIŤTE SE JAKO V BAVLNCE.

Citlivá pokožka si říká o citlivou péči. Výrobky Organyc ze 100% bio bavlny pečují o pokožku s citlivostí sobě vlastní. Jsou jemné, bez obsahu plastů a syntetických látek, bez bělení chlorem, dovolí pokožce přirozeně dýchat.

Jedná se o komplexní řadu menstruačních vložek a tamponů v různých tvarech a velikostech, mateřskou a dětskou řadu, kterou doplňují například i odličovací tampóny, vlhké bavlněné ubrousky a mycí gel, vše v bio kvalitě. Procházejí přísnými klinickými i dermatologickými testy.

 Organyc

 

Bavlna je jedním z nejúžasnějších darů přírody, je hebká, jemná a měkká. Jako dokonalý přírodní absorbent nasákne tekutiny až do dvacetinásobku své váhy. Dokonale prodyšná, plně přizpůsobivá a kompatibilní s pH pokožky přináší pocit spolehlivosti, čistoty a svěžesti.

S ohledem na šetrnost a prokazatelnou účinnost jsou výrobky ORGANYC prodávané v specializovaných prodejnách či lékárnách, kde doplňují nabídku medikamentů ke zmírnění gynekologických potíží. Jedná se tedy o výrobky v lékárenské kvalitě, které doporučuje i řada odborníků.

 

„Každá dospělá žena se již setkala se svěděním, podrážením pokožky, s nerovnováhou v poševním prostředí nebo s vaginálními mykózami. Řada žen se potýká i s vleklými gynekologickými problémy. Ty pomůžeme eliminovat, pokud zamezíme pobytu ve vlhkém nebo těsném oblečení ze syntetických materiálů, dále zdravou stravou a dostatečnou, ale přiměřenou hygienou. Není ale příliš známo, že problémy mohou být způsobeny
i používáním nevhodných hygienických pomůcek“,
říká MUDr. Daniel Struppl PhD., gynekolog a porodník.

 Organyc 1

Hygienické potřeby ze 100% bio bavlny jsou doporučeny ženám, které řeší problém s podrážděním pokožky, se svěděním, s nevhodným bakteriálním prostředím nebo dokonce vaginálními mykózami a také všem ženám, které chtějí těmto problémům předcházet, čímž pozitivně působí na celkové zdraví a plodnost ženy.