Kávy Cafedirect

Dlouho jsme vybírali kávu, kterou bychom Vám chtěli nabídnout.  Musíme přiznat, že Cafédirect byla jasná volba. Proč?

Řekněme si něco o firmě Cafédirect.

Vztah s producenty kávy  je tlukot srdce značky Cafédirect.  Pro mnoho producentů kávy byl Cafédirect první klient, což jim umožnilo přístup na trh a příležitost k rozšíření a poznání nových zákazníků.
Cafédirect vykupuje všechny kávy, čaje a kakaa přímo od drobných zemědělců, a většina z nich vlastní akcie společnosti Cafédirect. Producenti nejsou dodavateli třetích stran, ale aktivní majitelé Cafédirect, proto chtějí to nejlepší pro značku a zákazníky, takže jsme si jisti tou nejlepší kvalitou výrobků!

Každoročně se navštěvují s výrobci a organizují společná setkání kde se chtějí ujistit, že jsou všichni na stejné vlně, pokud jde o chuť a kvalitu výrobků. Cafédirect také hostí pravidelně latinskoamerické a africké producenty. Je to  příležitostí setkat se tváří v tvář, sdílet poznatky o trzích o  přípravě teplých nápojů a získat aktuální informace o plodinách a sklizních. Vždycky vychází z těchto setkání s novými nápady produktů a inovativními způsoby pro Cafédirect a také hrají významnější úlohu v životě zemědělců.

 

Co je to FAIRTRADE?  je spravedlivý obchod

Producentům, především zemědělcům dává možnost uživit se vlastní prací za důstojných podmínek. Dostávají spravedlivě zaplaceno, pěstují s ohledem na životní prostředí a rozvijí svou komunitu.