Francouzská přírodní kosmetika MA PROVENCE

Kosmetika MA PROVENCE
Přírodní kosmetika si nachází stále větší oblibu. Je to druh kosmetiky, který se vyrábí z čistě přírodních složek, obsahuje velké množství vitamínů, antioxidantů a látek, které hydratují pokožku a podporují její přirozené funkce. Většinou neobsahuje žádné syntetické látky (konzervanty, barviva či aromata). Přírodní kosmetika je vhodná pro alergiky i malé děti a uvítá ji i citlivá pokožka.
Do této řady přírodní kosmetiky patří i výrobky z řady MA PROVENCE.
 
ma-provence-prave-prirodni-telove-mleko-levandule-200ml
 
MA PROVENCE, to je kosmetika z přírody
Kosmetika MA PROVENCE je francouzská přírodní kosmetika, která nabízí nejen výrobky k péči o pleť, ale i krémy tělové a na ruce. Tento druh přírodní kosmetiky je vhodný pro všechny typy pleti. Všechny výrobky jsou vhodné nejen pro alergiky, ale i osoby s citlivou pokožkou. Nezatěžuje tělo velkým množstvím chemických látek, ale naopak obsahuje velké množství látek přírodních.
Bio kosmetika MA PROVENCE je založena na blahodárných účincích levandule, která se v této stejnojmenné oblasti pěstuje. Má nejen hojivé účinky na celou řadu kožních potíží, ale pomáhá také při vypadávání vlasů a také má účinky relaxační. Používá se rovněž při odbourávání stresu.
 
savon-bio-argile-verte
 
Nabídka produktů
Kosmetika MA PROVENCE nabízí celou řadu produktů, zekména tělová mléka, sprchové gely, tekutá i tuhá mýdla, krémy na ruce nebo pěnu do koupele. Toaletní mýdla mají celou řadu vůní. Kromě levandule se vám nabízí také pomerančový nebo citronový květ, jarní růže, pivoňka, mandlový květ nebo černý rybíz. Trochu netradiční je toaletní mýdlo s oslím mlékem, které dodá pokožce celou řadu vitamínů a stopových prvků a jeho vyživující vlastnosti a jemnost využívaly již královny a císařovny.
Pro své antibakteriální a antiseptické účinky je oblíbené mýdlo s citronovým květem. Mýdlo s černým rybízem léčí neduhy a podporuje dlouhověkost. Nejen okouzlující vůně, ale i čistá příroda, to je spojení, které v sobě ukrývají výrobky z řady
 
Dopřejte si trochu voňavé Francie i VY :-)