Naturalis - to nejlepší z přírody

Naturalis je česká značka superpotravin a zdravé výživy čistě přírodního původu. Největší přidanou hodnotou této české firmy je vlastní vývoj a výroba. Unikátní receptura produktů Naturalis obsahuje jen ty nejkvalitnější suroviny z celého světa. Díky úzké spolupráci s desítkami pěstitelů z celého světa, zákazníci získají čerstvé BIO produkty, které chutnají jako by právě byly utrženy ze stromu. Hlavní pěstitelé mají své farmy v USA, Indii, Peru, Srí Lance a řadě dalších zemí. 

Pro maminku, pro tatínka i pro děti

Již dávno neplatí, že BIO je jen pouhým moderním trendem, který vyhledávají umělci, hypstři či vegani. BIO za svou existenci dokázalo přesvědčit řadu lidí, že se do něj opravdu vyplatí investovat. Ceny BIO a neBIO produktů se pomalu, ale jistě začínají srovnávat, běžný spotřebitel BIO zná a často ho i nakupuje. To stejné platí i o superpotravinách či o zdravé výživě obecně.
Tento životní styl má stále více a více následovatelů z řad mužů a dokonce i dětí, kterým zdravé potraviny chutnají více, než všemi výživovými poradci proklínané bonbony a čokolády. Naturalis pravidelně zveřejňuje své poznatky či empirické výzkumy a jeden z nich právě testoval oblibu zelených potravin u dětí ve věku 3 let. Naprostým vítězem byla Chlorella, kterou si děti opakovaně vybíraly násobně častěji, než želé bonbóny.

Zdravé mlsání aneb jak si pochutnat a přitom nezhřešit

I když je zdravá strava čím dál tím populárnější a chutnější, občas téměř každý z nás dostanete chuť na něco sladkého. Však ne nadarmo se říká „osladit si život“. Na to mysleli i v rodinné firmě Naturalis a začali vyrábět speciální zdravé snídaně ve formě smoothie či ručně dělané čokolády s přídavkem superpotravin.
Vše, samozřejmě, v BIO kvalitě. Nesmírná výhoda „zdravého mlsání“ je, že má nízký glykemický index čili si ho mohou dopřávat i ti z vás, kteří běžné sladké chtějí nebo musejí omezovat. Slazení totiž nedochází klasickým bílým cukrem, ale speciálním kokosovým cukrem, agávovým sirupem, lucumou, yaconem  či jiným lyofilizovaným ovocem. Výsledkem je příjemný chuťový zážitek, dostatek energie na celé dopoledne a zároveň příjem řady vitaminů, které superpotraviny běžně obsahují.