Přírodní italská kosmetika ERBARIO TOSCANA


Erbario Toscano
je značka známá po celém světě svým jedinečným toskánským stylem.
Výrobky pro péči o tělo a vlasy, parfémy a domácí vonné látky jsou svědky autenticity regionu, který je v kontaktu s každodenním životem lidí, kteří zde žijí.  Erbario Toscano je zkušenost s " toskánským životním stylem".

Rafinované výrobky Erbario Toscano jsou ve své extrémní "řemeslné" jednoduchosti spojením mezi uměním a krásou a jsou ideálním dárkem.
Drobnosti, díky nimž je každý obal jedinečný, jsou  připomínkou a zkušenosti z Toskánska, z cesty, která každým dnem začíná znovu, díky vůni, barvám a atmosféře.

MG_7610percatalogo


Přirozenost a kvalita jsou hlavními prvky filozofie Erbario Toscana.
Prostředí Toskánska, z něhož jsou výrobky inspirováné a které se staly podstatou každé vůně, je ceněno a respektováno. Nejmodernější výrobní technologie a kontrola kvality zvyšují přirozenost sortimentu, kde je všechno "originální", netestováno na zvířatech a zabaleno pomocí recyklovatelných materiálů. Produkce také zachovává "autenticitu" a "tvůrčí" rozměr, díky čemuž je každý produkt jedinečný a nenapodobitelný.

Obnova starých tradic bez přehlížení inovací umožnila značce Erbario Toscano uspět po celém světě.

Elixír z Olivovníku.
První řadu kosmetiky Erbario Toscano, kterou přinášíme na MAUR.cz je řado ELISIR D´OLIVO

OLIVO

Na úrovni kůže je chemické složení olivového oleje mezi rostlinnými oleji jediné, které je nejvíce podobné lipidové vrstvě pokožky, protože má optimální poměr mezi kyselinami, nasycenými a nenasycenými.
Jeho pozitivní účinky na pokožku lze připsat významné roli, kterou hrají esenciální mastné kyseliny (linolová a linolenicová), které jsou nezbytné pro poskytnutí energie různým metabolickým procesům v těle a obnovení procesů tvorby různých tkání a neutralizací volných radikálů, známých jako hlavní příčina stárnutí pokožky.

untitled-design-141


Všechny produkty obsahují extra panenský organický "IGP" olivový olej Elisir d'Olivo, který  intenzivně výživuje a obnovuje pokožku, má vynikající schopnosti pro ošetření suché, vysušené,praskající a loupající kůže a dodá pokožce jemný až hedvábný nádech.
Řada obsahuje OLEA Face-TECH, exkluzivní multifunkční komplex.který se skládá ze 100% aktivních molekul pocházejících z olivovníku, které zlepšují:
kompaktnost a regeneraci pokožky.

Vyzkoušejte zázrak hydratace z olivovníků, luxusní italskou kosmetiku ERBARIO TOSCANO.