Le Petit Olivier

 

"Když jsme vytvořili naši jedinečnou značku Le Petit Olivier, chtěli jsme, aby byla nezávislá a odklonila se od klasických rozhodnutí založených pouze  na zisku za každou cenu. Chtěli jsme představit naši vizi krásy v souladu s našimi silnými závazky a upřímnými hodnotami. Od chvíle, kdy jsme začali, jsme se zavázali v péči o životní prostředí tím, že produkujeme originální, autentické výrobky. "

                                                                                                                              Eric Renard a Xavier Padovani, zakladatelé Le Petit Olivier.

Respektování žen leží v samém srdci Le Petit Olivier:

Naším cílem není pouze vytvářet kosmetické výrobky, ale ty nejlepší produkty pro péči o pokožku. Tady v Le Petit Olivier věříme, že krása je ještě lepší, když se to daří v souladu s přírodou. Pokud se v budoucnu objeví obava ohledně určité složky našeho produktu, La Petit Olivier se zavazuje ji odstranit.

Výrobky Le Petit Olivier jsou založeny na přírodních kosmetických ingrediencích, které jsou pro své vlastnosti proslulé a pečlivě vybrané díky svým výjimečným vlastnostem. Například: olivový olej, bambucké máslo, arganový olej, jíl a přírodní výtažky. Složení přírodního původu s úžasnými vlastnostmi, které splňují naši touhu používat to nejlepší, co příroda nabízí.

Respektování krásy je především respektování přírody.

Le Petit Olivier byl vždy proti testování na zvířatech. To znamená, že zaručujeme, že hotové výrobky, stejně jako použité složky, nebyly testovány na zvířatech. To je pro nás tak důležité, že jsme se rozhodli zavázat se v sdružení One Voice pro práva zvířat v roce 2001.
 
Dodržujeme velmi přísná kritéria a pravidelně  jsme kontrolováni tímto sdružením. Sdružení zároveň zajišťuje, že i naši dodavatelé uplatňují stejný závazek.
Hledáme ingredience přírodního původu a nepoužíváme žádné živočišné produkty, s výjimkou včelího vosku.

Tady v Le Petit Olivier jsme se snažili postavit lidi přímo do srdce naší práce.

Le Petit Olivier se skládá z rozmanitého spektra lidí, každý s vlastními silnými stránkami, slabými stránkami, zájmy a problémy, které se navzájem spojují a tvoří naši společnost. Vždy na  to pamatujeme a nikdy na to nezapomínáme.
Naše úspěchy jsou úspěchy i našich dodavatelů. Mnoho z nich je s námi od začátku a my si velmi dobře uvědomujeme, že naše značka by bez těchto partnerů neexistovala.

Le Petit Olivier je také vyroben ve Francii, vždy byl a bude, protože jsme součástí Francie.