Jednoduchost a originalita, to jsou tašky Reisenthel

„Ještě to není ono, nemůžeme to udělat jednodušší?“ Právě tato věta stojí v základu proslulé německé firmy Reisenthel, která si svými taškami získává stále větší popularitu především u žen a dívek.

Firma byla založena v roce 1971 Peterem Reisenthelem, který od začátku prosazuje ve svých výrobcích jednoduchý design a kvalitu provedení. Tento přístup je zřejmě správný a Reisenthel pomalu dobývá svět. Aktuálně je k dostání v 52 zemích světa a Česká republika není výjimkou.

Samotná filosofie firmy by ale nestačila. Slova musí být vždy podložena konkrétními výsledky. Reisenthel vyrábí tašky různých druhů – od dětských přes nákupní a kosmetické až po cestovní či tašky přes rameno– a může Vás tak doprovázet na každém kroku.

Reisenthel se nejvíce zapsal do povědomí především svou kolekcí nákupních košíků Carrybag, kterou přivedl na trh už v roce 2003. Z Carrybag se rázem stal fenomén a každý jej musel mít. Když je produkt úspěšný, chytají se jej plagiátoři a různé firmy se jej snaží okopírovat, ani Carrybag se tomu nevyhnul, a tak na podobné výrobky narážíme prakticky při každém nákupu.  Originál je ale jen jeden.

Kopie v drtivé většině nedosahují kvalit originálu a brzy se ničí nebo opotřebovávají. Naproti tomu Carrybag od Reisenthell má nosnost 30 kilogramů, objem až 23 litrů a velmi dlouhou životnost. Snadno tak odneste i velký nákup.

Závěrem je samozřejmě nutno vyzdvihnout ekologickou stránku používání nákupních tašek Reisenthel. Planeta už další igelitky nesnese a s taškou Reisenthel budete nejen ekologičtí, ale také IN.