Lavera - nová řada Hydro Effect

Naše pokožka je denně vystavena řadě vlivů, které urychlují proces stárnutí. Mezi ně patří stres, UV záření a zvyšující se znečištění ovzduší z výfukových plynů nebo drobných částic.

Už to bude skoro rok, co německá značka přírodní kosmetiky lavera představila novou kosmetickou řadu Hydro Effect Serum . Hydro Efect Serum je prvním přírodním přípravkem pro péči o pleť, který je certifikován společností NATRUE a který dodává pokožce 24hodinovou ochranu před negativními faktory životního prostředí.

Tři nové produkty se nyní připojují k Hydro Effect Serum v inovační řadě Hydro Effect s jedinečným komplexem ANTI-POLLUTION COMPLEX. Jeho účinné složky, organické řasy a přírodní antioxidanty pomáhají zpomalovat proces stárnutí pokožky. Zpevňují bariéry pokožky, působí proti volným radikálům a chrání před poškozením.

Levera-range

Přírodní suroviny lavera

Vědci lavery vyvinuli inovativní komplex aktivních složek, které pomáhají předcházet předčasnému stárnutí před negativními faktory životního prostředí - poskytují čerstvou, zářící pleť. Koktejl intenzivních zvlhčovačů, organických rostlinných látek z  vlastních laboratoří lavery a inovativní komplex "ANTI-ZNEČIŠŤOVÁNÍ" vytváří vzorec, který se pokrývá na pokožce jako neviditelná bariéra a nečistoty, které se jednoduše odrážejí od pokožky. Zároveň poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a péči.

ANTI-POLLUTION COMPLEX se skládá z přírodních antioxidantů, extraktů z organických řas a výtažku marrubium vulgare. . Má trojitý účinek: chrání kožní buňky před negativními faktory prostředí, působí proti volným radikálům a předchází předčasnému stárnutí pokožky.


Vyzkoušejte inovativní řadu lavera Hydro effect serum a budete nadšeni.

lavera-hydro-effect-breaker