Marmošky od Jožky

Už nějakou dobu jsme na MAUR.cz přemýšleli jak Vám přinést čistě české výrobky, které sice nemusí být nutně BIO, ale jsou vyráběny v regionech, místními výrobci, kteří do každého produktu dávají kus sebe. Zaujali nás "Regionální produkty", kterou spravuje Asociace regionálních značek.

Tyto značky vedle původu v regionu, zdůrazňují ekologickou šetrnost a regionální jedinečnost. Ta může být naplněna různými způsoby – vazbou na tradici, místní suroviny, specifičnost pro daný region, ale také jinými výjimečnými vlastnostmi.

Jako první v kategorii "Přírodní regionální produkty", jsme domluvili spolupráci s výrobcem marmelád Marmošky od Jožky. Marmošky jsou malá regionální firma z Polabí. Paní Hadrbolcová, marmelády vaří s láskou a v malých šaržích.  To, co je na těchto marmeládách unikátní jsou úžasné kombinace, kvalitní ingredience a bohatá chuť ovoce.  Žádná éčka, chemie a nastavování chutí.

Marmelády jsme poctivě otestovali.  A bylo to nejsladší testování, jaké jsme na MAUR.cz zažili. Hned jsme si zamilovali Marmeládu Višně v čokoládě - ty celé višně jsou prostě super :)  Jahodová marmeláda s vanilkou - ta kombinace nás  dostala, vanilka jemně podtrhne chuť jahod a výsledek je skvělý. Testovali jsme je "na klasiku" chléb s máslem a marmeládou, ale i v palačinkách a skvělé byly i v bílém jogutu, a to nemluvím na lívancích. :)

Všechny marmelády krásně voní po ovoci, jsou méně sladké než marmeláda ze supermarketu.

Taky paní Hadrbolcová za své marmelády získala nejedno ocenění a ty nejcenější jsou stříbrná a dvě bronzové medaile na Světové soutěži marmelád ve Velké Británii.

oceneni-z-angliesilver

Věříme, že Vám Marmošky od Jožky budou chutnat stejně jako nám a objevíte tu nádhernou směs chutí.

Tým MAUR.cz