Návrat kvalitního toaletního mýdla

Pokud chcete věnovat dostatečnou péči vaší pokožce, neobejdete se bez kvalitního mýdla. Dejte přednost mýdlu přírodnímu či bio mýdlu, oba druhy obsahují, kromě základních surovin, i pěstící oleje, které se lisují za studena, abrazivní složky a bylinné výtažky. Neobsahují žádné chemické přísady, umělá barviva, konzervanty ani žádné jiné uměle vyráběné části. Tento druh mýdel se vyrábí ručně a některé podle velmi starých receptur.

Proč dát přednost přírodnímu či bio mýdlu?

Díky přírodním surovinám, které se na výrobu používají, mýdla nevysušují pokožku, nezpůsobují svědění, zarudnutí a podráždění a pokožka po jejich použití není napnutá, ale hydratovaná a pružná. Některé druhy mýdel mají pozitivní vliv na celou řadu kožních potíží, mezi něž patří lupenka, akné, vyrážky či ekzémy.

gamme-savons-de-marseille

La Maison du Savon de Marseille

Krásná přírodní voňavá mýdla podle staré receptury. To je malá firma na jihu Francie La Maison du Savon de Marseille.  Ve volném překladu "Mýdlový dům" Marseille. Název totiž odkazuje na dlouhou historii výroby mýdla v této části Francie.

Firma vyrábí tři produktové řady: mýdla, výrobky z oslího mléka a produkty z originálního arganového oleje z Maroka.

Krásná voňavá mýdla z arganového mýdla, bambuckého másla, oslího mléka i dermatologická mýdla. Opravdu si vybere každý. Za zmínku stojí originální Allepo mýdlo (název je podle syrského města odkud pochází receptura).  Toto tradiční mýdlo z Aleppa je jedno z nejjemnějších mýdel. Je určeno pro všechny typy pokožky, včetně citlivé. Allepo mýdlo čistí jemně a bez podráždění. Doba zpracování Aleppo mýdla je 9 měsíců!!! Mýdlo je vyrobeno z olivového oleje, vavřínového oleje a přírodní sody - nic jiného! Taky doporučujeme vyzkoušet i mýdla DUO, kde je základem mýdlo z organického oslího mléka.

Tuhá mýdla se vrací do módy

Obsahují šetrné mycí složky, díky kterým jsou ideálním pomocníkem pro každodenní hygienu. Přírodní másla a oleje, které jsou v nich obsaženy, zanechávají pokožku svěží a hydratovanou.

Nejen, že jsou výborná na pokožce, ale i skvěle vypadají v koupelně nebo třeba pro návštěvy. Budete překvapeni jemností a jemnou podmanivou vůni.

Sám jsem vyzkoušel Dermatologické toaletní mýdlo s arganovým olejem. Jsem v mýdlech hodně vybíravý, protože mám suchou pokožku a jen tak něco nesnesu. Dermatologické mýdlo mě nadchlo. Už jsem pro samé tekuté gely málem zapomněl co je to pořádně se namydlit mýdlem. Rostlinné oleje jsou krásně vidět ve vodě ve vaně. Pokožka je po koupeli jemná a příjemně provoněná. Ani známka po podráždění.

Tip od babičky: Pokud jste alergičtí na různé chemické aviváže, ale přesto chcete aby Vaše prádlo vonělo Vaší oblíbenou vůni. DejteVaše oblíbené toaletní mýdlo mezi prádlo a bude příjemně provoněné.

Doporučuji vyzkoušet :)