Nové přírodní bytové doplňky

Dnes jsme zveřejnili novinky v kategorii Přírodní bytové doplňky a dekorace.

Novinky, které nás opravdu nadchli jsou tři nejhlavnější:

1. Marocké závěsné lucerny na čajovou svíčku

Tyto designové lucerny dodáváme s praktickým háčkem, které můžete pověsit na balkóně, pergole nebo i na chalupě. Prostě všude kde chcete navodit tu správnou orientální atmosféru. Do lucerny stačí přidat standardní čajovou svíčku. Doporučujeme naše čajové svíčky, které hoří 8 hodin v kuse. Marocké závěsné lucerny nabízíme v 5 různých barevných kombinací.

TIP: Vložte do lucerny vonnou čajovou svíčku a ke hře světel přidáte i tu správnou vůni :-)

Boluz-disp12

2. Feng Shui

Rozšířili jsme nabídku o nové produkty pro fanoušky Feng Shui. Nově na MAUR.cz najdete střapce pro štěstí a bohotaství a také aromalampy podle Feng Shui.

3. Sojové masážní svíčky

Říká se to nejlepší na konec a tady to platí dvojnásob. Sójová masážní svíčka je pečlivě smíchána z čistých silic a přírodních rostlinných vosků. Jojobový olej dodává tomuto teplému vosku luxusní zážitek. Teplý vosk je na těle nezapomenutelným zážitkem a k tomu úžasná masáž.

S exotickými oleji, které stimulují a povzbuzují, potešení pro tělo i pro Vaši pokožku, která bude hýčkána jojobovým olejem.
Jen pro Vaši bezpečnost, aby zážitek byl co nejlepší:

Nebojte se, že Vás vosk spálí. Tato speciální přírodní vosková směs má velmi nízkou teplotu tání, taje se při teplotě asi 45 ° C, což je jako teplá koupelová voda. Zapalte svíčku a nechte ji vypálit po dobu deseti minut nebo dokud se nevytvoří tekutý vosk. Když se objeví dostetek tekutého vosku, zhasněte plamen a počkejte asi minutu (někteří zkušení maséři používají vosk, zatímco svíčka stále hoří). Vosk bude teplý, ale není dostatečně horký, aby spálil kůži. Nyní můžete nalít přímo z nádoby na kůži. Teplý olej vytváří nádherný smyslný zážitek.

Před aplikací na pokožku:
Stejně jako u všech masážních přípravků doporučujeme nejprve otestovat  malou oblast pokožky, abyste zajistili, že masírovaná osoba nemá alergickou reakci. Nedoporučujeme používat na obličej. Vyvarujte se kontaktu s očima.