Přírodní BIO kosmetika Natura Siberica

Na tuto kosmetika nás přivedla jedna naše známá. Že zná úžasnou kosmetiku a jedině po jejich šamponu se ji vlasy opravdu nemastí, tak jak po všech jiných. Takových tipů dostáváme spoustu, ale proč to nevyzkoušet.  Náš test předčil naše očekávání a navíc kosmetika splňuje veškerá naše kriteria pro MAUR.cz : není testována na zvířatech, neobsahuje parabeny, SLS, syntetická barviva ani syntetické vůně.

Navíc příběh sběru bylin a rostlin z daleké Sibiře nás nadchl.  Takže představuje přírodní BIO kosmetiku NATURA SIBERICA.

Sibiř je jedinečná přírodní rezervace s volnou divočinou, nepozměněnou po celá staletí. Aby bylo možné přežít v tak drsném podnebí, sibiřské byliny a rostliny syntetizují ochranné účinné látky a mají překvapující antioxidační vlastnosti. Natura Siberica využívá tyto úžasné vlastnosti sibiřských bylin a rostlin, a přenáší všechnu jejich sílu, pro zachování mládí a krásy pleti a vlasů. Všechny byliny jsou sklizeny ručně. V laboratořích se studují jejich jedinečné vlastnosti, aby dosáhli maximálního účinku. Vývojáři kosmetiky Natura Siberica provádí výzkumné expedice a hledání nejlepších léčivých složek pro péči o pleť.

Výrobky splňují evropské standardy kvality organické kosmetiky, což je potvrzeno mnoha prestižními certifikáty (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH). Natura Siberica – není jen přírodní kosmetika nebo jen bylinná kosmetika. Je to první certifikovaná organická kosmetika v Rusku. A opravdu fungující.

NaturaSiberica-1050x500

Společnost Natura Siberica vede aktivní sociální politiku a pomáhá malým národům Severního Ruska: vytváří nové pracovní místa na Sibiři; v roce 2012 aktivně spolupracovali s Asociací původních a málo-početných obyvatel Severu a Dálného východu; v roce 2013 s Irkutskou botanickou zahradou zahájili program, díky kterému bude v roce 2018 vysazeno více než 70 tisíc vzácných rostlin.

V roce 2013 zahájili stavbu první  organické farmy v Rusku, certifikované Evropským bio-standardem EU 834/0, na které se budou pěstovat vzácné sibiřské rostliny. Výstavba farmy se provádí společně se zástupci domorodých sibiřských národů, které nejlépe znají specifika své jedinečné krajiny a pomáhají ručně sklízet byliny a rostliny z divoké přírody pro výrobu kosmetiky Natura Siberica.

Spotřebitelé si váží výrobků značky Natura Siberica pro jejich přírodní základ, účinnost a finanční nenáročnost.

Natura Siberica obrátila sibiřské tajemství krasy v senzační přírodní péči o pleť.