Přírodní parfémy Florascent

Parfumář Roland Tentunian sám rád říká že je spíše umělec než chemik.  To co ale stoprocentně platí, že je vynikající parfumář.  Roland Tentunian zakladatel a majitel značky FLORASCENT  využívá své umělecké citlivosti, zručnosti a technické dovednosti, aby oživil tradiční umění parfumérství 17. století.

Roland Tentunian

Využívá staré poctivé postupy a jeho parfémy jsou opravdu přírodní - využívá cca 800 různých přírodních složek. V výrobcích Florascent nenaleznete žádné umělé chemické kompozice.

Vůně Florascent představují mimořádnou kolekci vzácných přírodních parfémů, které oživují tradiční umění evropského parfumérství ze 17. století. „Tradice je pro nás příslibem pro používání pouze vybraných přírodních surových materiálů, které dají naší vůni její osobitý nádech.“ Každý flakon je ručně plněný, utěsněný a zabalený do stylových ručně vyráběných papírových tub, které jsou již sami o sobě charakteristikou pro přírodní parfémy Florascent.

Florascent-kompozicija-melns-fons3-1023x699

Unikátní vůně Florascent i jejich design je úžasný. Umělecká citlivost, zručnost a technické dovednosti způsobily, že sen se stal skutečností a Roland Tentunian vdechnul život tradičnímu umění  v moderní řadě nezapomenutelných vůní. V širokém sortimentu si přijdou na své milovníci květinových vůní, lehkých, svěžích kompozic i smyslných orientálních variací. Vkusný výběr pánských vůní završuje širokou nabídku nápaditých kompozic plných fantazie.

Toaletní vody jsou ručně plněny, hermeticky uzavřeny a zabaleny do jedinečných ručně vyráběných papírových tub. Vyzkoušejte :-)