Přírodní make-upy Lavera – chemické strčí hravě do kapsy!

Spousta žen hledá přírodní alternativu k tradičním chemickým make-upům, ale mnohé se potýkají s problémy. Přírodní make-upy se prý špatně nanášejí, hůře kryjí, a podobně. Na Maur.cz najdete výběr make-upů Lavera. Podívejme se, jak se s nimi pracuje.

face-glow-5751d

Make-upy Lavera mají jednu nespornou výhodu, a tou je balení v pumpičce. Je praktické, protože nemusíte do make-upu sahat a nehrozí tak, že se rychle zkazí. Navíc se dobře uzavírá a ani přenášení či převážení není žádný problém. Nehrozí, že by make-up někam vytekl, takže o něj nepřijdete a ani vám nezničí věci v kabelce.

Lavera nabízí poměrně širokou škálu odstínů a vybere si tak opravdu každý. Krycí schopnost make-upů je velmi dobrá. V ničem si nezadá s konvenčními značkami, které mohou být pro vaši pleť hotovou pohromou.

Největším problémem přírodních make-upů bývá nanášení. Absence silikonů způsobuje, že make-up po pleti neklouže tak, jako tradiční značky z drogerií či parfumerií. Lavera s tímto většinou problémy nemá, ovšem pro jistotu doporučujeme nanášet make-up na navlhčený obličej, případně také použít vlhký štětec.

Nesporným plusem je i cena make-upů Lavera, která není vyšší než u tradičních značek. Za dobrou cenu tak obdržíte skvělou péči, kterou si zamilujete a už nikdy nebudete chtít nic jiného.